NL
NEDERLANS
FR
FRANS
ENG
ENGELS
Producten

Conventioneel - Biologisch

SoNoDe sarl is producent van gedroogde cichoreiwortel, voornamelijk voortkomend uit de conventionele teelt. Daarnaast verwerkt SoNoDe sarl ook een beperkte hoeveelheid Biologische Cichorei. Niet alleen worden daarvoor teeltcontracten gemaakt met erkende biologische telers, maar wordt de verwerking bij SoNoDe sarl ook erkend en jaarlijks geauditeerd als Biologisch. De gedroogde cichorei uit deze productie is zodoende 100 % biologisch gegarandeerd.

Menselijke consumptie

Ons product, de gedroogde cichorei, vindt zijn weg naar onze klanten over heel Europa en overzee, die het gaan branden en eventueel atomiseren om het consumptieklaar af te werken, hetzij als cichorei in zijn pure vorm (bijgevoegd bij koffie of zuiver gedronken), hetzij als onderdeel van nieuwe dranken (vermengd met gebrande tarwe, gerst, vijgen, ...), hetzij als smaak- en gezondheidscomponent in sauzen, roomijs, brood, ...

Dierlijke consumptie

Wegens de onweerlegbare aanwezigheid van inuline en pre-biotica in de cichoreiwortel, en dus ook in de gedroogde cichorei van SoNode sarl, is het gebruik van gedroogde cichorei in petfood en voeders voor industriele dieren reeds volop in voege en nog steeds in verdere en versnelde ontwikkeling.

Gedroogde cichorei van SoNoDe sarl is een product van hoge standaard en onderscheidt zich zeker van Gedroogde Cichoreipulp, hetwelk is gebaseerd op een nevenstroom van andere producties, waar uit het verse product reeds de kenmerkende kwaliteiten van de cichoreiwortel zijn ge-extraheerd.

Gedroogde cichorei van SoNoDe sarl is gemaakt van verse cichoreiwortelen die geen enkele voorafgaande transformatie hebben ondergaan, die de wortel verarmt. De kenmerken van de wortel worden 100 % overgedragen naar het eindproduct.